Aktiesparare är en bättre försäkringsrisk!

Aktiesparare är en bättre försäkringsrisk eftersom de orsakar färre skador än andra. Det innebär att vi kan erbjuda alla medlemmar försäkringar med generösa villkor och till förmånliga priser. Samtidigt kan vi dessutom ge våra kunder en utmärkt service.

Att ha en försäkring innebär att du delar risk med de andra kunderna i försäkringsbolaget. Desto fler skador de andra orsakar desto mer måste DU betala i försäkringspremie.

När du tecknar försäkringar i Aktiespararna medlemsförsäkring delar du risk med andra Aktiesparare som är en bättre försäkringsrisk än genomsnittet*.

Läs mer om försäkringsrisk >

Förmånliga försäkringspremier

Eftersom Aktiesparare är en bättre försäkringsrisk kan vi erbjuda dig som medlem förmånliga försäkringspremier. Tecknar du din Bilförsäkring direkt här på hemsidan får du dessutom 10 % rabatt på din årspremie. Tecknar du flera försäkringar hos oss får du samlingsrabatter på upp till 20 %.

Ring oss idag på:

010-490 05 10

 

Se vad du får betala för din Bilförsäkring:

När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner
du vår användning av dina uppgifter.

Priset som presenteras är efter avdragen online-rabatt på 10 %.

Vill du veta mer eller har du någon fråga om våra försäkringar?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig:

Några exempel på våra generösa försäkringsvillkor:

Bilförsäkring Villaförsäkring
  • Kollision med djur ingår
  • Sanering av skadedjur ingår
  • Allrisk bil ingår
  • Fullvärde på alla byggnader
  • 0 kr i självrisk på trafikförsäkringen
  • Gäller för läckage genom yttertak eller fasad (Supervilla)
  • Maskinskada gäller upp till 12 000 körda mil eller tills bilen är 8 år
  • Ersätter även ytskikt vid våtrumsskador (Supervilla)
Till Bilförsäkringen Till Villaförsäkringen

Försäkringar handlar om att dela på risken

När du har tecknat en försäkring innebär det att du är ekonomiskt skyddad inför en oförutsedd händelse. Alla försäkringstagare betalar en liten del till ett större försäkringskollektiv. När någon sedan råkar ut för en skada så finns det pengar i detta kollektiv för att täcka den enskildes skada. Försäkringar handlar alltså om att flera människor går samman och delar på risken.

Ansvarsfulla kunder betyder lägre premier och bättre villkor

Om det i försäkringskollektivet enbart ingår ansvarsfulla personer som tar hand om sina saker innebär det att du som försäkringstagare kan få bättre försäkringsvillkor till en lägre försäkringspremie. Det beror på att den försäkringspremie du ska betala beräknas utifrån sannolikheten att en skada ska inträffa. Om det är mindre sannolikt att en skada kommer att inträffa blir försäkringspremien därmed lägre. Eftersom Aktiesparare orsakar färre skador kan vi alltså erbjuda alla medlemmar i Aktiespararna omfattande försäkringsvillkor tiill förmånliga premier.

 

 

*I en jämförelse mellan olika varumärken hos WaterCircles Sverige AB som genomfördes i maj 2015 visade det sig att kunder i Aktiespararna medlemsförsäkring hade ca 30 % färre skador än genomsnittet.